עם WordPress.com אפשר לעצב אתרים כאלה
להתחיל

תחרות "אני טיפסתי" 2020

שלום צופים וצופות יקרים וברוכים הבאים למרתון השנתי אני טיפסתי!

כמידי שנה יתחרו ביניהם המתחרים בטיפוס מהיר במבוך אתגרי, והמנצח יזכה בתואר אלוף אני טיפסתי 2020. כעת נעבור להיכרות קצרה עם המתמודדים שלנו:

צלי, חציל אציל צעיר ויפה תואר, מבנה גוף אתלטי ונוטה להשמנה בפלג גוף תחתון. (ונטיה לעוף על עצמו)

בטט ובטטה, זוג בטטות מאוהבות שיתחרו יחד על התואר. (הועדה התכנסה לבדוק האם הן יכולות להתחרות יחד בתור מתמודד אחד והוחלט שכן, אם כי במידה ורק בטטה אחת תנצח היא תזכה בחצי תואר: אני טיפ 2020)

פיל הפלפל, מן הסתם תזכרו אותו מהשנה שעברה ומאלו שקדמו לה שמסרב להתייאש ובטוח בכל שנה בנצחונו מחדש. איחולינו, פיל🙄

ריבי הקולורבית, שהיא ה'רבה' האורתודוקסית הראשונה מסוגה ומשמשת גם כפוסקת, בעלת תפילה, בעלת תוקעת, וקוראת במגילה. הרבה ריבי מתמודדת כנציגת קהילתה הגאה, 'קולות הרבניות'.

בץ הבצל, כן כן החזאי הוותיק והמפורסם שהחליט לכבד אותנו השנה בתחרות ולהתחרות למרות מבנה גופו העגלגל והמסורבל משהו.

עכשיו, כשאנחנו מכירים את המתמודדים היקרים שלנו קצת יותר טוב מסתם ירקות במקרר, וגילינו שלכל אחד יש אופי ורצונות משלו, נאחל להם הצלחה מרובה בתחרות אני טיפסתי- שבינינו מעניינת אותנו "עד מאוד" כלומר קדחת בצלחת מעניין את סבתא שלנו, ונלך להכין מהם משהו שהכי דומה לשם המטופש שהם בחרו לתחרות שלהם.

נכין אנטיפסטי

אני לא יודעת למה בחרו שם כה שלילי ואנטי למאכל הנפלא הזה, שאינו מתנגד לשום דבר ולאף אחד! הוא פשוט בא בטוב עם כל דבר שהוא. מתאים לבשר. מתאים לדגים. מתאים לסנדוויץ'. מתאים לנשנוש. מתאים בצהרים. מתאים בערב. מתאים חם. מתאים קר. מתאים לבד. מתאים ביחד. אז אנטי מה הוא?

למה אתה מתנגד? אנטיפסטי? שתף אותנו?

אהה. הוא מתנגד לכזה שטף של שטויות.

כי בסך הכל הוא כזה פשוט ותמים וטהור. הוא לא פילוסוף גדול. לוקחים ירקות, מכל סוג שהוא, איזה שיש לכם: חציל, בטטה, קולורבי, גזר, סלק, וכו', מקרצפים – לא מקלפים, וחותכים לגלגלים או מקלות, ואז מסדרים בתבנית ומפנקים בכל התבלינים שיש בארון.

עם זילוף של שמ"ז

כאן אפשר לראות את התבלינים: יש שאטה גרוסה, זרעי כוסברה, מלח גס, פלפל שחור ואורגנו. באותה מידה זה יכול להיות בזיליקום ופטרוזיליה או כל דבר אחר

עכשיו נותנים לתנור לתת בראש, ופשוט לצלות את כל הירקות יחד עם התבלינים והשמן זית למשהו נפלא וריחני.

זה לא חייב לצאת ממש רך, איך שאתם אוהבים. אבל יש משהו כיף בירקות קצת קריספיים עם גריל קצר בסוף לצבע המרהיב הזה.

נכון פשוט לאכול את זה? נכון אף אחד לא אנטי לקבל עכשיו כזאת צלחת?

התמונה האחרונה (וגם הראשונה) היתה צריכה להיות כמובן של האנטיפסטי מסודר יפה על צלחת נאה וברקע רואים כזה במטושטש בקבוק שמ"ז וכמה מאפים מפוזרים באקראי… (אתם מצליחים לדמיין?)…

אבל הוא לא זכה, האנטיפסטי הצעיר הזה נגדע ונגמר ומת מיד.

עליו השלום.

נ.ב. בסוף פיל ניצח במקום השני, ללמדך לא להתייאש. הוא סירב לענות על השאלה אם הוא יתמודד גם בשנה הבאה. ימים יגידו.

3 תגובות בנושא “תחרות "אני טיפסתי" 2020

  1. תמי יקרה, התמוגגתי מנחת!
    כרגיל קלעת למטרה והצלחת לרתק,להצחיק, לרגש ולהשאיר אותנו רעבים לעוד.
    ותשובה לשאלתך: אנטיפסטי מלשון אנטי פסטה. למי שרוצה להימנע מזלילת פסטה, שיחליף במאכל טעים ובריא זה.

    אהבתי

  2. לרוב אני טיפוס אנטי פוסטים הם משעממים רצח, כאילו את מי מעניין בדיוק מה סדר יום של האנשים ומה הם אוהבים.
    אבל משום מה בשונה מהרגיל אני טיפסתי על הפוסט בהתלהבות רבה וקראתי אותו בשקיקה ובצחוק מהתחלה עד הסוף וחוזר חלילה.
    אגב, אני חושבת שגיליתי למה קוראים לזה אנ טיפסתי, כי לרוב אחרי כמות הגונה של זה אני טיפסתי במשקל.
    אולי זה הסיבה? למרות שזה אפוי וזה ירקות וזה בריא, תמיד אכשהוא אחרי זה המשקל חייב לספור את הקלורית.

    אהבתי

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: